4 Finest Free Picture Administration -appar för Android

Huvudutnyttjandet av en telefon är kommunikation. Att ringa/ta emot samtal, skicka/ta emot textmeddelanden är de främsta orsakerna till att denna härliga innovation uppfanns. Men när tiden gick slutade det mycket mer än så. Det finns många olika som används av en (smart) telefon nuförtiden, men fotografering är troligen det näst mest kända som människor använder det förutom att ringa och få samtal/textmeddelanden. Miljarder (ja, låt det sjunka in) av bilder tas varje dag. Med en anständig smartphone i handen kan vem som helst ta härliga foton. Med detta sagt är vi helt säkra på att människor kommer att kräva en effektiv metod för att hantera sina foton. Så just här är de fyra Finest Free Picture Administration -apparna för Android.

Google Photos

Jag har använt Google Pictures sedan den dagen det kom ut så bra som jag måste säga, det är en ganska solid produkt! Visst, det kanske inte tonar dina bilder så snabba som vissa andra galleri -appar såväl som kan vara lite långsammare jämfört med andra appar men detta är inte din dagliga galleri -app, ingen sir. Google Pictures erbjuder obegränsad lagring av bilder samt videor, en mycket bättre metod för att organisera dina foton, en kraftfull sökmotor för att bläddra efter dina foton. Det är intelligent – det känner igen människor, platser och föremål. Alla dina bilder säkerhetskopieras omedelbart baserat på dina inställningar. Appen innehåller också en kraftfull bild samt videoredigeringsverktyg!

Måste läsa: Google Pictures – Alla nya funktioner som avslöjas på Google I/O 2017

[GooglePlay URL = ””/]
Quickpic

När jag inte använder Google -foton är det detta jag använder. Om du letar efter en växlande galleri -app för att ersätta telefonens lagergalleri -app, leta inte längre. Appen är extremt lätt, tonar din bilder metod snabbare än de flesta galleri -appar där ute. Visst, det kanske inte erbjuder så många funktioner som Google Pictures gör men detta är snabbt mitt förslag för alla som letar efter ett alternativ. QuickPic stöder på Internet Cloud Storage -tjänster som Google Drive, Dropbox, Flickr, One Drive, Box, Xandex, 500X, samt mycket mer. Det finns ett snyggt bitval för att dölja bilder såväl som videor som du vill hålla för dig själv.

[GooglePlay URL = ””/]
Crunch gallery

Du gillar att behålla alla dina bilder såväl som videor men din telefonlagring stöder inte dina behov? Crunch är den lösning du har letat efter! Crunch hjälper dig att minska storleken på dina bilder såväl som videor för att säkerställa att du kan lagra fler av dina värdefulla minnen!

Missa inte: Leafpic Gallery är ett enastående alternativ för ditt standardgalleri

Crunch kan göra dina bilder mindre med så mycket som 6 gånger vilket komprometterar med kvaliteten. Videor kan också föras ner till 50% av sin ursprungliga storlek utan att försämra kvaliteten. Crunch använder sin egen egen innovation för att uppnå dessa resultat. Appen erbjuder så mycket som 1 GB ledigt utrymme, vilket är utdragbart genom att dela om appen.

[GooglePlay URL = ””/]
Bildslåda

När du firar ett evenemang eller går på fest tar du troligtvis många bilder. Några av dem kommer att vara bra medan några av dem kommer att vara suddiga/svaga och då kommer det att finnas några som inte visade den metod du ville ha. Vi tar vanligtvis fler bilder än vi kräver såväl som att sedan välja vilka de som ska behållas såväl som vilken vi ska ta bort senare. Slidebox hjälper till att göra just det. Du kan städa upp din bildsamling snabbt såväl som snabbt med Slidebox. Du kan bara svepa bort de bilder du inte vill behålla så bra som organisera resten enligt din önskan. Det finns också ett val Jämför de duplicerade bilderna sida vid sida!

Se också: Organisera dina bilder perfekt med Slidebox

[GooglePlay URL = ””/]
Vad är din go-to-app för bildhantering? Låt oss förstå i kommentarerna nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post