Hur man laddar ner Windows 8.1 ISO -data med hjälp av din Windows 8 -produkt Essential

Windows 8.1 har blivit offentligt för att ta itu med en hel del elände såväl som klagomål i samband med föregångaren, Windows 8, liksom det gör ganska bra uppgift vid det. En sak som alla upptäckte är emellertid oförmågan att ladda ner 8.1 ISO -data direkt. Du förstår, Windows 8.1 är en helt gratis uppgradering över Windows 8, men du kan inte ladda ner Windows 8.1 ISO. Lyckligtvis kommer ett användbart bitförslag som delas i stegen nedan att låta dig ladda ner Windows 8.1 ISO från Microsoft.

Vi gav dig tidigare en teknik för att ladda ner Windows 8 ISO som officiellt använder Windows -konfigurationsverktyget, liksom denna teknik för att få Windows 8.1 ISO med Windows 8 -produkt som är väsentliga på samma sätt med ganska mycket exakt samma principer. Men det finns en fångst med den här proceduren. Du kan inte använda den för att utföra en ren installation. Det kommer att göra det möjligt för dig att uppdatera en befintlig installation av Windows 8 för att säkerställa att du sparar nedladdningstiden och kostnaden, särskilt om du är på en mätad anslutning eller har flera datorer som kräver att uppgraderas till Windows 8.1.

Steg 1: Se Microsofts sida “Uppgradera Windows med bara en produktnyckel” genom att klicka här samt klicka på knappen Ställ in Windows 8.

Steg 2: Vänta på konfigurationsverktyget för att starta, gå in i din Windows 8 -produktnyckel samt låt nedladdningen börja.

Steg 3: När nedladdningen startar stänger du konfigurationsverktyget.

Steg 4: Gå nu tillbaka till Windows -uppgraderingssidan från steg 1, såväl som den här gången, klicka på SET UPP Windows 8.1 -knappen. Konfigurationen körs igen, men den här gången kommer den inte att begära en produktnyckel. Istället kommer Windows 8.1 ISO att börja ladda ner bäst bort.

Steg 5: När nedladdningen är klar kommer du att få ett nytt alternativ, varigenom du ser att du följer tre alternativ:

Installera nu

Installera genom att producera media

Installera senare från skrivbordet

Steg 6: Tryck på uppsättningen genom att producera mediaval samt klicka på Nästa. Nu ser du två val enligt nedan:

USB-sticka

ISO -data

Steg 7: Använd ISO -dataalternativet såväl som du blir ombedd att erbjuda en plats för att spara ISO -filen.

Det är ganska mycket det finns. När ISO sparas kommer konfigurationsverktyget till och med att visa produkten som du tillhandahöll, vilket, som du skulle märka, är Windows 8 som du erbjöd den allra första gången.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner Windows 8.1 Slutversion för helt gratis nu!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post