En resa med Steve -uppgifterna [foton]

Steve -uppgifter kan ha gått bort igår, men han kommer aldrig att vara död för dem som verkligen påverkades av hans kraftfulla personlighet. Han kommer att på nätet såväl som den innovation han hanterade såväl som de produkter han producerade kommer att fortsätta förändra människors liv under många, många år framöver.

Bildkredit: Jonathan Mark’s Tumblr

Jag tänker på det exakta ögonblicket när jag hörde nyheterna. Klockan var 07:35, jag hade precis vaknat efter att ha blintat på alla knappar på min väckarklocka. Enligt min typiska rutin öppnade jag Google -besökare för att komma ikapp de senaste nyheterna från hela världen såväl som jag kollade in den allra första nyhetsartikeln: Rip Steve Jobs, du kommer att saknas. Jag tänkte, nej, nej, det kan inte vara. Steve -uppgifter kan inte dö. Det borde vara ett slags dåligt skämt!

Sedan öppnade jag Facebook, Twitter, båda nätverken var fulla av tillståndsuppdateringar samt tweets med Rip Steve Jobs. Fortfarande inte övertygad, jag öppnade Redmond Pie såväl som Saw idag har vi tappat en otrolig innovatör. RIP Steve uppgifter samt Tim Cooks officiella uttalande inom posten. Förstå exakt hur våra redaktörer är så stränga när det gäller att täcka autentiska nyheter, insåg jag att nyheterna trots allt var sanna. Steve -uppgifter hade gått bort. Steve -uppgifterna hade gått bort.

Det var en hemsk metod att börja dagen. Jag kunde inte tro direkt i en stor tio minuter, det var verkligen som om en gillade en hade gått bort. Jag hade aldrig känt den här metoden om att någon skulle försvinna tidigare. Det konstiga var att jag inte ens förstod honom.

Steve Tasks var en riktig visionär, en riktig trendsättare och var verkligen den allra bästa i branschen. Han var verkligen passionerad för vad han gjorde så bra som den entusiasmen är varför Apple är där det är idag. Han var verkligen hängiven till sitt företag. Trots försämrad hälsa fortsatte han att arbeta på Apple upp till att han avgick den 25 augusti 2011. Jag upptäcker att det är förvånande hur han, trots att han var så fysiskt svag, avgick bara drygt en månad före sin död. Nu är det sant engagemang.

Steve Jobs grundläggande funktion på Apple var att garantera att verksamheten fortsatte i bästa riktning, en funktion som han effektivt spelade under hela sin karriär.

Om du tittar på några av hans tidigare teammedlemmar kommer du att upptäcka att de inte riktigt var de mest erfarna i branschen. Men han hade tro på dem. Han hade tro på deras förmågor såväl som på deras entusiasm för innovativa, trendinställande produkter. Denna orubbliga tro påverkade dem att arbeta utöver sina gränser och producera riktigt otroliga produkter. Det jag i huvudsak kör på (och vissa människor kanske inte håller med mig här) är att Steve Jobs -funktionen på Apple inte var teknisk. Allt han egentligen, gjorde i huvudsak att ge sitt team en vision. En vision som inkluderade förenkling av befintlig teknik samtidigt som de gjorde dem mycket kraftfullare. Målet var att garantera bästa möjliga användarupplevelse.

Du kan se denna vision i iMac, iPod, iPhone och, många nyligen, iPad, som alla har definierat samt verkligen revolutionerat klassificeringen av datorer de tillhör.

När jag läste olika artiklar om Steve Jobs liv, hans prestationer, hans legende, stötte jag på några bilder som jag skulle vilja visa er alla:

Obs: Alla foton är upphovsrättsskyddade till sina respektive ägare. Om du äger en av dessa foton, kontakta admin@redmondpie.com om du vill ta bort dem.

Steve uppgifter vid 14 års ålder. (1969)

Steve uppgifter vid 16 års ålder (1971)

Steve uppgifter samt Apple-grundare Steve Wozniak med Apple-I (1976)

Steve uppgifter med Steve Wozniak (1977)

A Nöjd Steve Tasks (1978)

Steve-uppgifter med Apple-II (1979)

Steve uppgifter med John Sculley (1984)

Poserar med Macintosh (1984)

Steve uppgifter med sitt barn (1989)

Steve -uppgifter såväl som kostnadsgrindarna uppfyller PC: s 10 -årsjubileum (1991)

Steve uppgifter poserar framför garaget där han startade Apple (1996)

A Healthy Steve Tasks på Macworld (1998)

Steve uppgifter med den allra första iMac (1998)

Steve Tasks poserar med den senaste iBook samt Power Mac G4 (1999)

Jony ive såväl som Steve -uppgifter som poserar med iMac G4 (2002)

Steve Tasks introducerar spelet ändrade iPod (2001)

Steve uppgifter vid Stanford -startadressen (2005)

En serie bilder som Steve tog in Mike Matas kontorstestbilder 2005 2005

Steve Tasks vid öppningen av New York Fifth Avenue Apple Store (2006)

Steve Tasks introducerar den revolutionära iPhone (2007)

Introduktion av MacBook Air (2008)

Introduktion av iPad (2010)

Steve uppgifter som introducerar iOS 5 såväl som iCloud vid sin sista nyckel på WWDC (2011)

Steve Tasks delar ett ögonblick med sin make på WWDC 2011

(Fotografier genom allt om Steve Jobs)

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Applenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post