Deal Alert: Yi Dash Cam med flera kameror ersätter pekskärm din bakspegel [$ 59.99 idag]

Om du är orolig för din egen säkerhet-eller säkerheten för en gillad en-när du kör, sedan Du har troligtvis tänkt på att köpa en streckkam. Om så är fallet, kommer du att gilla det här erbjudandet som ger dig en omedelbar diskonteringsränta på en banbrytande streckkam för ditt fordon.

Till skillnad från en hel del andra streckkameror på marknaden inkluderar denna specifika YI som använder två kameror som ger maximal säkerhet och skydd för fordonet. Systemet använder en framåtriktad kam som är 1080p som kan fånga vad som händer framtill, utöver en 720p bakåtvänd kam som skapas för att se till att ingenting blandas på baksidan. När allt kommer omkring, en hel del av de saker som missas när körningen inträffar bakom bilen så det är absolut nödvändigt att det fångas.

En av de fantastiska sakerna med den framåtvända kammen i detta system är att det inte bara är diskret så bra som ganska mycket dolda ur sikte, men den använder också en stor 138-graders ultralingslins för att se till att den fångar Oavsett vad som händer framför bilen.

Systemet innehåller också ett inbyggt säkerhetssystem som omedelbart uppmanar bilisten om blivande trötthet efter två timmars körning. Denna varning kan endast avskedas manuellt och indikerar att den kommer att fortsätta att gå upp tills den får lite fysiska input från bilisten för att se till att han/hon är vaken. Den innehåller en grundläggande inställning, en hängiven app för att se flödet från systemet, liksom till och med nödinspelning i händelse av en kollision.

Redo att ta steget såväl som att köpa denna exceptionella såväl som extremt performant Yi Mirror Dash -kamera? Såklart du är! Den direkta länken som du kräver finns nedan som tar dig till produkten. Se också till att du noterar den tillhörande diskonteringsräntekoden (CJBRVBPM) för att se till att du låser in den maximala diskonteringsräntan och inspektera på produktsidan för att se om det finns någon typ av kuponger som ska utlösas för att prova som samt få en dessutom rabatt. Njut av den diskonteringsräntan och njut av denna fantastiska produkt.

Köp: Yi Mirror Dash Cam med dubbla instrumentpaneler från Amazon: $ 59.99 med kod CJBRVBPM | Originalpris: 79,99 $

Du kanske också vill inspektera:

Bästa iPhone XR -fall? här är våra bästa val [lista]

Ultra-tunn Slim iPhone XR-fall: Här är de allra bästa [exklusiva diskonteringsräntekoden inuti]

iPhone XR -skärmskydd med härdat glas: just här är de allra bästa

iPhone XR / XS Power Bank: Finest 18W USB PD Designs [Lista]

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper ut sina exploater

Jailbreak iOS 12.0.1 Uppdatering: Apple slutar signera iOS 11.4.1, här är vad det betyder

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post