Adobe Photoshop CC Full version om iPad, indikation på Beta Now

Efter många rykten avslöjade Adobe idag att den kommer att ha en ny version av Photoshop förberedd för iPad 2019. Uttalandet kom under det årliga Adobe Max Seminar liksom verifierat att den nya Photoshopen kommer att vara lika kraftfull som dess stationära motsvarigheter.

Den nya appen kallas Photoshop CC, kommer den nya appen att få ett helt omarbetat gränssnitt som kommer att utvecklas med beröringsbaserade ingångar i åtanke medan du fortfarande ger kraften såväl som mångsidighet som Photoshop på skrivbordet ger.

Användare har ropat efter en “full” Photoshop -upplevelse på Photoshop, liksom Adobe har tydligt lyssnat – även om vi ifrågasätter varför det har tagit så lång tid att hitta att realiseras.

Enligt Adobe kommer individer att kunna starta ett jobb på en iPad såväl som att flytta till en stationär dator eller borde de så önskar, gör omvänd. IPad Photoshop CC kommer att kunna öppna grundläggande PSD-data samt stöd för alla grundläggande verktyg kommer att finnas tillgängliga, inklusive de mycket älskade lagren.

Anledningen till att den nya iPad -versionen av Photoshop CC kommer att vara så lik skrivbordsversionen, enligt tillkännagivandet, är att skrivbordet såväl som iPad -versioner verkligen delar exakt samma kodbas som varandra, vilket innebär de enda ändringarna som Adobe har gjort I köp för att ta med den till iPad finns i gränssnittet som kommer att användas när du arbetar.

Användare kan förvänta sig att den nya Photoshop CC kommer att introducera nästa år, tillsammans med en ny plattformsritningsapp som heter Job Gemini. Adobe säger att appen kommer att ge individer möjlighet att rita och måla över flera prylar när den också fartyg nästa år.

Stöd för vektor, raster såväl som dynamiska borstar kommer att inkluderas, liksom en synkroniseringsaspekt för att få bilder till Photoshop.

Photoshop CC för iPad kan vara en titt i bäst nu genom att registrera dig för beta bäst här.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 12.1 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 Uppdatering: Apple slutar signera iOS 11.4.1, här är vad det betyder

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

iOS 12.0.1 Utgivningsanteckningar, förändringar, säkerhets- och säkerhetsmaterial omfattande av Apple

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post