2022 Apple TV ryktade om släpp före årets slut, här är vad den kan innehålla

Den nuvarande Apple TV 4K har funnits i ett år eller så men det kan finnas en uppdaterad version som tillkännagavs före årets slut.

Vi har hört de senaste månaderna att Apple arbetar med en ny Apple TV, och det finns några saker vi förmodligen kan förvänta oss av det.

Medan vi ännu inte får någon konkret information om vad den ryktade Apple TV Revitalize kommer att innebära, är vi nu ganska säkra på att det kommer efter att Bloombergs Mark Gurman nyligen föreslog att det kunde komma innan slutet av 2022, och analytiker Ming-Chi Kuo gjorde liknande ljud tidigare i år.

Nu har MacRumors påminde oss alla om några av de funktioner vi kan få.

Ett nytt chip är tabellinsatser vid denna tidpunkt, med en ny A14 -bionik som sannolikt kommer att vara uppgraderingen från den äldre A12 Bionic. Utöver det borde mycket mer RAM också göra för förbättrad prestanda och troligen en bättre spelupplevelse.

När det gäller externt förväntas den nya Apple TV få en ny Siri -fjärrkontroll efter att iOS 16 betakod har utarbetat den. Lilla oss kända om vad den nya fjärrkontrollen kommer att erbjuda, men vi kan bara hoppas att det är bättre än de senaste. Stöd för att hitta mitt genom ett U1 -chip skulle dock vara trevligt.

Nästa upp, pris. Apples lådor har alltid varit i det kostsamma slutet av skalan och det hoppas att nästa Apple TV kommer att bli billigare den här gången. Med Apple som förväntas hålla ett evenemang de närmaste veckorna för att tillkännage iPads och Mac -datorer, kan vi ta reda på det snart nog.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post