iOS 13.4 Slutligt nedladdningsdatum: Här är när man kan förvänta sig

Apple har redan drivit ut fyra frön före utsläpp av iOS 13.4 och iPad 13.4 till utvecklare och offentliga testare. Dessa byggnader har visat att iOS/iPados 13.4 inte bara kommer att göra förbättringar av befintliga funktioner och funktionalitet utan också introducerade nya användningsändringar.

Men när kommer allmänheten att kunna ladda ner och konsumera den senaste uppdateringen?

Historien har redan visat oss att Apple tenderar att gynna att släppa fyra till fem frön före frön av uppdateringar till stora versioner av dess programvara. När en första större utgåva är i testning, till exempel iOS 13.0, är ​​det inte ovanligt att se mycket mer än tio beta -byggnader som skickas under testperioden. Men för uppdateringar av större versioner, vilket är vad iOS 13.4 och iPados 13.4 är, tenderar vi att se cirka fyra eller fem utgåvor.

Med det i åtanke är det förnuftigt att anta att vi har ett frö före utsläpp att gå innan Apple anser iOS 13.4 och iPados 13.4 redo för offentlig konsumtion; Utesluter alla större problem eller stora show-stoppande problem i den slutliga beta-byggnaden, naturligtvis. Intressant nog kommer detta sannolikt att vara den sista stora funktionsfyllda uppdateringen av iOS 13-programvaran innan iOS 14 tillkännages vid årets WWDC-vilken form som konferensen kommer att ta. Hur Apple kommer att meddela att det ännu inte ses eftersom det ser allt mer troligt ut att företaget kommer att tvingas avbryta WWDC 2020 på grund av rekommendationer om folkhälsa som rör masssamlingar och spridningen av covid-19.

När det gäller iOS 13.4 och iPados 13.4, förväntar vi oss en ganska överhängande utgåva efter att nästa beta -byggnad har skjutits ut i testgemenskapen. Apple skulle ha velat tillkännage den nya iPhone 9 och sedan skjuta ut iOS 13.4 i köp för att komplimangera den enheten, men det ser ut som om tidslinjerna för dessa planer också har blivit lurade på grund av den aggressiva spridningen av covid-19 på en global skala .

(Bild: iOS 13.4 introducerar en tweak till Apple Card UI för att visa mycket mer information)

Just nu vet vi att iOS 13.4 är nära, vilket innebär att kompatibla iPhone -ägare är nära att få tag på nya memoji -klistermärken, det nya Carkey API som kommer att fungera med kompatibla fordon, ett antal UI -uppdateringar, ändringar av datainladdning och streaming I TV-appen och naturligtvis den efterlängtade ICloud-mappen för delning av delning. Som alltid, så snart det är ute, kommer vi att ge dig alla detaljer.

Du kanske också vill kolla in:

Kodi 18.6 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.4 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt tillsammans med iPados 13.4

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Med checkra1n, så här [guide]

Nedladdning: iOS 13.3.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13.3.1 Släppt för kompatibla enheter

Nedgradera iOS 13.3.1 till iOS 13.3 för checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, så här [guide]

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post