Apple Enhancing App Store -kostnader i Storbritannien, Kanada såväl som mycket av Europa från morgondagen

som följer av nyheten att kostnaden för Apples designerprogram skulle förbättras på specifika marknader, inklusive Storbritannien och Tyskland , det har nu blivit exponerat att appen såväl som prissättningsstrukturen för Mac App Store på samma sätt kommer att ändras (läs: höjt) över stora delar av Europeiska unionen, utöver Kanada. De nya kostnaderna kommer att komma in i morgon, såväl som en fullständig nedgång av påverkade nationer kan ses nedan.

Alla EU -länder kommer att drabbas av kostnadsvandringen, utöver Norge, som trots att de är en del av Europa, är i själva verket en medlem av Europeiska unionen. Kanadensiska iOS såväl som MAC -individer kommer också att drabbas av högre priser, även om det finns en smula av goda nyheter om du rinner på Island.

För medan många kommer att börja betala mycket mer fick sina appar såväl som spel från 9 januari, kommer den isländska marknaden verkligen att behandlas till en minskning, liksom medan det kommer att finnas förändringar i Ryssland, Apples officiella korrespondens slutar arbeta för att nämna om kostnader kommer att höjas eller minska.

Om det någonsin fanns en dålig tid att driva en sådan ökning, skulle det vara januari. Efter semestern med överindulgens och för många, överskott, skulle ett köp av en ny app inte ens korsa många människor. För att Apple ska gå vidare och stöta på kostnaden, kommer det praktiskt taget definitivt att finnas någon typ av motreaktion, oavsett om det är en uppvisning av dissens eller i brist på efterföljande inköp, liksom man måste ifrågasätta de potentiellt skadliga implikationerna på Apples ekosystem som helhet.

Återigen är det värt att påpeka att kostnaden för Apples hårdvara är betydligt högre än för liknande märken, liksom alla typer av konsument som inte kan hantera mindre justeringar till vanligtvis billiga appar som eventuellt inte bör köpa Apple i allra första plats.

Till skillnad från ökningarna till bekostnad av designerprogrammet, som verkade ganska betydelsefullt att säga det minsta, har Apple betonat att tweaks associerar till modifieringar till moms såväl som växelkurser, så i huvudsak är företagets händer bundna.

De av er i påverkade områden, kommer en liten ökning av apputgifterna att du tror två gånger om att göra app -butiksköp? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post