Analytikerstaterna Apples ARM-baserade MAC kommer att dyka upp under den första halvan av 2021

Det har varit kontinuerliga rykten om en ny Apple-dator med en Apple-designad processor i månader, om inte år. Förutsatt att hastigheten såväl som kraftadministration som används av iPhones såväl som iPads, är det massor av mening. Men när?

Enligt en ny Ming-Chi Kuo-forskningsstudieanmärkning som valts upp av MacRumors kommer det att vara under den allra första halvan av 2021.

Även om det inte finns några konkreta detaljer som delas av analytikern, är det bra nyheter att slutligen ha en tidsram på något som vi har förväntat oss länge. Intels processorer upplever från varma och hastighetsproblem i anteckningsböcker i synnerhet, så den 12-tums MacBook såväl som andra mindre anteckningsböcker kommer att gynnas kraftigt.

Naturligtvis har flyttning av Mac till armprocessorer en enorm fördel. Alla Apples plattformar kommer då att kunna köra exakt samma appar, något som Apple tydligt försöker möjliggöra med macOS Catalina såväl som katalysator.

Tidsramen som Kuo levererade kom nästan i förbigående, när han diskuterade en ny 5Nm-process för Apple-designade processorer.

Vi förväntar oss att Apples nya produkter om 12-18 månader kommer att omfatta processorer tillverkade av 5Nm-process, inklusive den nya 2H20 5G iPhone, ny 2H20 iPad utrustad med Tiny LED, samt ny 1H21 MAC utrustad med egen designprocessor. Vi tror att iPhone 5G-stöd, ‌IPAD‌: s antagande av genial medelstora panelteknologi, liksom MAC: s allra första antagande av den egna designprocessorn är alla Apples avgörande produkt samt innovationsstrategier. Förutsatt att processorn är kärnelementet i nya produkter, tror vi att Apple hade ökat 5nm-relaterade investeringar efter epidemiskt utbrott. Vidare kommer Apple som ockuperar mycket fler resurser för tillhörande leverantörer att hindra konkurrenternas utveckling.

Apple har länge velat vara i hantering av alla delar av sina enheter, liksom processorer är bara ytterligare ett steg i den processen. Nuvarande iPad Pro -surfplattor redan finaste många anteckningsböcker när det gäller prestanda, så det finns absolut inga bekymmer på den fronten.

Rulla på H1 2021!

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 13.4 / iPados 13.4 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

Kontrollera för Windows Alternativ: Exakt hur man använder Ra1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Med Checkra1n, här är exakt hur [guide]

Nedladdning: iOS 13.3.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13.3.1 Släppt för kompatibla enheter

Nedgradera iOS 13.3.1 till iOS 13.3 för checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, här är exakt hur [guide]

Ladda ner checkra1n iOS 13.3.1 Jailbreak IPA, här är exakt hur [0.9.8 beta]

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple njut av ECG -apphack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post