Amazon kunde lansera gratis videonyhetsapp för Fire TV

Enligt en ny rapport försöker Amazon att ställa in nyhetsföretag i ett försök att lansera sin egen gratis video -nyhetsapp.

Rapporten har Amazon redan nått Verizon, ägare av Yahoo News and Finance, i ett försök att få appen från marken och vidare till sina Fire TV -streaming -enheter.

Om något av detta låter bekant beror det på att Roku redan erbjuder en liknande, ad-stödd nyhetskanal. Det erbjudandet drar nyheter från ABC News, Yahoo News and Finance och Cheddar samt andra partners. Amazons erbjudande skulle ge ägare av Fire TV-enheter fritt att titta på nyhetsinnehåll som förmodligen skulle betalas av annonser. Dessa annonser skulle gå mellan nyhetssegment.

Med News-appen hoppas e-handelsgiganten att göra Fire TV mer konkurrenskraftig med sin största rival, Roku, för både tittare och reklamdollar. Roku säljer streamingvideenheter och har en snabbväxande reklamverksamhet byggd på sin plattform för strömningstjänster, inklusive den gratis, ad-stödda Roku-kanalen.

Intressant nog rapporterar informationen också att Amazon planerar att integrera den nya News -appen i Alexa på något sätt, även om det finns få detaljer om hur det skulle fungera.

I slutändan kommer Amazon säkert att följa Rokus ledning här. Roku-kanalen kan ses på tredjepartsenheter såväl som de som gjorts av Roku och genererar en anständig del av företagets intäkter tack vare reklam.

Det är fortfarande tidiga dagar i processen att få en kanal eller en app som denna från marken, och Amazon kommer att behöva få partners uppradade för att få allt att fungera. Vi kommer att hålla öronen till marken för mer information när det dyker upp.

(Källa: Informationen)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: Apple släpper den slutliga versionen av MacOS 10.14.4, WatchOS 5.2, TVOS 12.2

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Apples genvägsapp uppdaterad med nya åtgärder för anteckningar, resedata, mer

Apple tillkännager sitt eget kreditkort som kallas “Apple Card”, här är detaljerna

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post