Lås upp bootloader, flash TWRP samt lagerbilder på Android med verktyg allt i ett

i ett helt oberoende fiktivt universum, en specifik Michael Scott frågas vad hans största styrkor är. Han svarar med att säga: ”Varför säger jag inte vad mina största svagheter är? Jag arbetar också hårt. Jag bryr mig också mycket. Förutom i vissa fall kan jag vara lika investerad i mitt jobb. ” Förutom när han blir frågad om sina styrkor igen svarar han med att säga: “Tja, mina svagheter är verkligen … styrkor.” När du tittar på Android som en plattform och tänk på var dess styrkor och svagheter ligger jämfört med tävlingen får du en liknande vibe. Androids största uthållighet är mångfald liksom det är också dess största svaghet, på många sätt. Ta till exempel Android -uppdateringar. Eller sanningen att det inte finns någon verklig universell metod för att utföra operationer som Unlock BootLoader, Set Up TWRP, Flash Stock Images, etc. kan inte hjälpa uppdateringar verkligen men XDA Senior Member Mauronofrios verktyg allt i ett gör ett försök att lösa det andra problemet, till viss del.

Funktioner

Det har gjorts ett antal försök tidigare att förena specifika delar av tredjepartsutvecklingen för Android-enheter. Det finns många tredjepartsverktyg som gör att du kan göra olika saker som root-prylar och låsa upp bootloaders. Många av de gånger är det bara OEM -verktyg som verkligen fungerar över ett stort antal enheter. Verktyg som Odin för Samsung -enheter, Flashtool för Sony -enheter, etc. fungerar inte över OEM -tillverkare, men de arbetar många av de gånger när det gäller Samsung respektive Sony -prylar.

Verktyg allt i ett ser ut för att lösa problemet. Det har utvärderats samt verifierats för att arbeta över 27 olika prylar från olika OEM -tillverkare. Detta gör det inte till ett generiskt verktyg, men inte för dessa 27 enheter. Designern förklarar att “alla kontroller har anpassats till varje enhet.”

Som sagt, det finns ett “generiskt telefon” -val som kan användas på prövade prylar så länge de kan arbeta genom ADB såväl som Fastboot. Prestandan kommer naturligtvis att vara ganska begränsad jämfört med de 27 prylarna som verktyget för närvarande är kompatibelt med. Nedan är en lista över alla funktioner som erbjuds av designern på verktygets avanceringssida.

Installera drivrutiner

Lås upp bootloader

Lock Bootloader (använd noggrant)

Flash TWRP -återhämtning, återhämtning av lager samt lagerfabriksbild

Installera APKS

Avinstallera APKS

Ta en skärmdump

Blixtpartitioner

Radera all data (den här funktionen kan dekryptera telefonen)

Omstart

Uppdatera verktyget till den senaste versionen

Uppdatera ADB såväl som Fastboot till den senaste versionen

Ställ in ADB såväl som FastBoot-privilegier i systemomfattande

Installera zip direkt från PC (krävs TWRP på telefon) (dessa funktioner fungerar helt på min dator men jag

har idealiska ADB -drivrutiner på min dator och idealisk TWRP på min telefon)

Flash fastboot rom

Ta bort nedladdade filer

Kompatibilitet

Enhet

Återhämtning

Lagerfabriksbild

OnePlus 5T
Ja
Nej

OnePlus 5
Ja
Nej

OnePlus 3T
Ja
Nej

OnePlus 3
Ja
Nej

OnePlus Two
Ja
Ja

Ett plus ett
Ja
Ja

Oneplus x
Ja
Nej

Zukkant
Nej
Nej

Zuk z2 pro
Nej
Nej

Zuk z2
Nej
Nej

Zuk z1
Ja
Ja

LG G6
Ja
Nej

Huawei Mate 10 Pro
Nej
Nej

Leeco Le Pro 3
Ja
Ja

Leeco Le Max 2
Ja
Ja

Leeco x52x
Ja
Ja

Nexus 4
Nej
Ja

Nexus 5
Nej
Ja

Nexus 5x
Nej
Ja

Nexus 6
Nej
Ja

Nexus 6p
Nej
Ja

Pixel
Nej
Ja

Pixel xl
Nej
Ja

Pixel 2
Nej
Ja

Pixel 2 xl
Nej
Ja

Nubia m2
Ja
Nej

Xiaomi Mi A1
Nej
Nej

Nedladdningar

Verktyg allt i en (mega) | Spegel (AndroidFileHost) | Spegel (GoogleLedRive)

Alla erbjuds fastboot -rom

Skärmdumpar

Hur man ställer in verktyget allt i ett

Ladda ner zip-data från nedladdningsavsnittet ovan samt högerklicka på det.

Välj egenskaper.

Kontrollera rutan bredvid avblocket längst ner. Du behöver inte nödvändigtvis göra detta men på vissa datorer kan du kräva.

Extrahera zip-data nu såväl som dubbelklicka på setup.exe eller tool_all_in_one.application för att installera. Du kan bli ombedd att verifiera installationen igen. Installation tar inte lång tid så bra som du snart kommer att ha en genväg på skrivbordet samt en startmenygenväg för att introducera applikationen. Efter att installationen är totalt introducerar verktyget sig ändå.

Hur man låser upp bootloader, ställer in TWRP, Flash Stock -bilder etc.

För att göra något som helst bör du se till att du har alla nödvändiga förare. När du introducerar verktyget kommer du att märka att du ställer in chaufförer på en hel del andra knappar. Det är mot högst till höger. Klicka på detta för att ställa in de generiska USB -chaufförerna som fungerar på många Android -enheter. Du kanske på samma sätt vill ställa in hängivna chaufförer för Samsung, Sony, Huawei, Motorola eller andra OEM -prylar från vår nedladdningssida för USB Chauffeurs.

Du kommer också att kräva att du ska se till att verktyget upptäcker din enhet. Verktyg allt i ett är underförstått att arbeta med de 27 prylarna som diskuteras i kompatibilitetslistan, men det kan också på samma sättnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post