Den tunnaste Xbox-bärbara datorn

med varje generation av konsoler, det kommer en tid då kostnaden för en ny låda är billigt nog, liksom utnyttjade maskiner är rikliga nog, att konsolhackarna drar ut alla stopp före Nästa generation kommer. För Xbox 360 är den tiden nu, liksom utan någon PS1-liknande hårdvaruverision i horisonten, det verkar som om [JHAX01] s anpassade Xbox 360-bärbar dator kan vara den minsta Xbox Casemod vi ser för en extremt lång tid.

[JHAX01] påverkades av arbetet med [Yung Jeezus] samt [Allyourxboxneeds] ‘YouTube-kanaler samt valde att hämta sin egen skräddarsydda inneslutning för en Xbox 360-smal. Situationen var konstruerad av aluminiumskivan med en lätt vinkelsökare samt böjd på en billig 18-tums fraktbroms. Trots dessa otroligt lätta verktyg hanteras [JHAX01] för att tillverka en situation som är bäst där uppe med mästarna i Xbox-laptop hantverk.

CD-enheten drogs ihop med planer för en andra svår enhet. Skärmens hölje samt gångjärn kommer från en Asus Zenbook, så det här projektets Eponym, Zenboxen. Panelen från skärmen kassades såväl som ersatt med en som skulle fungera med LVDS-omvandlaren [JHAX], som gav den bärbara datorn en upplösning på 1366 × 768.

Det är en anmärkningsvärd del av hantverk, liksom en imponerande tunn spelkonsol att starta. Kasta i ett batteri, såväl som vi skulle vara mycket mer än nöjda med att ta med oss ​​med oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Jag har! IoTJag har! IoT

Låt oss bygga internet av användbara saker, inte bara det på internet. Jag har! Iote Det är vad vi ska göra under de närmaste fem veckorna. Den andra utmaningen av