Bygg en vattenbeständig musikkontroll på den billiga

[Aaron] som består av för att visa upp den vattenbeständiga musikkontrollen (översatt) han just avslutat byggnad. Han utnyttjar det i duschen – vilket gör oss ifrågasätta hur länge han spenderar där inne. Vi kunde också se att det är till hjälp vid poolen, på stranden, eller någon annanstans som du behöver ett billigt och enkelt hanteringssystem.

Hans dator spelar låtar medan han gör sig redo för dagen. Detta innebär att han kunde utnyttja ett prisvärt trådlöst tangentbord för kontroll. Donor tangentbordet har hängivt musik hanterar hemligheter som han mycket försiktigt spårade till PCB innan de eliminerar de mångsidiga lakan som upptäcker viktiga pressar. Därefter hittade han en vattentät matbehållare och sized hans ProtoBoard för att passa. Du kan se hans knappdesign ovanför. Hålen skars i behållarens lock, med ett plastmembran limmade på undersidan. Detta kommer att hålla vattnet ut samtidigt som det gör det möjligt för honom att aktivera de tillfälliga tryckbrytarna.

De flesta mobila gadgets kommer att fungera med trådlösa tangentbord. Om din bil är i närheten, bara koppla din telefon till stereoen och hantera den med detta istället för att bygga ett hängiven strandstereo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post