Microsoft tillkännager Xbox Series X introducera datumtidsram

Microsoft har officiellt avslöjat Xbox-serien X introducera datumtidsram. Här är vad du kräver att förstå om det.

Idag har några bra nyheter såväl som några dåliga nyheter i världen för den kommande Microsoft Xbox Series X -konsolen. Vi börjar med det förra, med Microsoft som nu bekräftar att Xbox -serien X kommer att introducera någon gång i november 2020.

Tidigare var den enda tidsramen vi hade fått en ganska vag “Holiday 2020” så att förstå vilken månad vi kommer att släppa flera dollar gör det lite enklare att budgetera planen för. Vi förväntar oss att det ska vara en dyr bit tiggare, men fram till Microsoft berättar exakt exakt hur mycket vi kommer att vara kostnader som kommer november.

Nu, de dåliga nyheterna. I en bloggpublicering idag verifierades att introducera titel halo oändlig är inte längre det. Det kommer inte att introducera tillsammans med konsolen och måste istället vänta till någon punkt nästa år. Microsoft säger att det ville se till att det kan komma på något som tillfredsställer dess ”vision: som för oss verkar som om det inte var extremt bra än.

”Beslutet att flytta vår frisläppande är resultatet av flera faktorer som har bidragit till avancemangsutmaningar, inklusive de kontinuerliga covidrelaterade effekterna som påverkar oss hela året. Jag vill erkänna det svåra arbetet från vårt team på 343 branscher, som har stannat hängiven till att göra ett fantastiskt spel samt upptäcka lösningar på framstegsutmaningar. Det är emellertid inte hållbart för vårt lags välbefinnande eller spelets allmänna framgång att skicka det denna semester. ”

Det är alltid mycket bättre att försena en introduktion snarare än att skjuta ut den innan den är klar, så vi står bakom detta drag helt. Men det finns inget att avvisa att det gör att Xbox -serien X introducerar just det lite enorma mindre spännande.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 14 BETA 4 nedladdningsdatum: Här är när du kan förvänta sig

Nedladdning: iOS 14 Beta 4 IPSW -länkar, iPados 14 Beta 4 släppt

iOS 14 BETA 4 OTA Profil Data Nedladdning släppt utan dev -konto, här är exakt hur man får det

Jailbreak iOS 13.6 Med Checkra1n, här är exakt hur [Video Tutorial]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mer utnyttjar UNC0VER 5.0.0 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 13.6 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post