AcDisplay LocksCreen -app ger nya metoder för att hantera aviseringar till Android

så, när vi förstår att Lollipop slutligen introducerade låsskärmmeddelanden, ett steg som tog Google länge. Precis som att ta hand om Drive -klienten för Windows 8, som redan tar dem ett år nu. Men det är inte ämnet. Ämnet nu är att visa dig en ny metod för låsskärminteraktioner, som introduceras i den nya Lockscreen -appen som heter AcDisplay av Artem Chepurnoy. Förutom att jag måste säga ser det ganska bra ut som användbart. Precis som en bra app borde. Fantastiskt att se att någon inte bara kopierar över arbetet med grannskapsdesigners och introducerar något nytt, även om det bara är den minsta detalj.

Ser så bra ut som användning

Om vi ​​tillåter AcDisplay som vår Lockscreen -ersättning, hälsas vi av en grundläggande klocka, datum samt batteridel (valfritt) när vi låser upp vår enhet, vilket är ganska normalt. Men saker modifieras snabbt så snart vi får aviseringar, som visas under klockan. Låt oss säga att vi har ett SMS -meddelande såväl som vi tryckte på meddelandesikonen för att se dess innehåll, vi får inte bara se innehållet, men på samma sätt visas det som en bakgrund. Exakt hur snyggt är det? Vi kan också direkt svara eller öppna appen från låsskärmen genom att svepa upp eller avvisa den genom att svepa ner. Genom att svepa till vänster eller idealiska kan du på samma sätt cykla med flera aviseringar direkt.

Aktivt läge

Detta gör att dina sensorer och använder lite mer av din värdefulla batteritid (även om appen säger att den inte gör det för tillfället) så bra som det fungerar på följande sätt. Genom att låsa din telefon tillåter aktivt läge din närhetssensor att hålla skärmen av så länge du har den i fickan. Så snart du tar ut det upptäcker närhetssensorn att såväl som den kommer att slå på skärmen för att ge dig en titt på dina meddelanden. Precis som det kommer du att ha en ny anledning att titta på din telefon var femte minut. Om bara regeringar kan vara så användbara.

Låsskärmens svartlista

Förmodligen förstår alla nu vad en svartlista är, men du vet aldrig, så just här är en grundläggande förklaring. En svartlista tillåter oss att blockera specifika appar Lockscreen -aviseringar, så oavsett exakt hur massor av “privata enhörningsbilder” vi får kommer de aldrig att visas på låsskärmen. Precis som dessa data om din systempartition kommer ingen någonsin att förstå om dem.

Fästmotivering

Vi kan upptäcka den här funktionen under Inställningar> Mycket mer såväl som det skärmar meddelandematerialet i några sekunder efter att vi släppt av meddelandetikonen, vilket är ganska användbart.

Lås vid avvisande sista anmälan

Som titeln säger, när du sveper bort den sista meddelandet, kommer AcDisplay att låsa din telefon direkt utan att du behöver trycka på strömbrytaren. Detta kommer att hjälpa till att stoppa lite slitage och riva på lång sikt.

Inaktiva timmar

Du gillar inte att bli störd när du går igenom svår operation? Stans bara i tidsperioden såväl som om du går, jag indikerar att du inte kommer att bli störd.

Det här sammanfattar Acdisplay ganska mycket. Det är en fantastisk app liksom vi bara kan hoppas att dev kommer att ta stor hand om den i framtiden. Det borde ha det.

[GooglePlay URL = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post