Reparera en skadad salladspinnare

Se [Quinns] skadad salladspinnare, såväl som bara när sallad och annan trädgårdsställning slår på sin topp. Vi var förvånade över att upptäcka att hon kunde få systemet ifrån varandra för att reparera den skadade sladden. Vi är sjuka såväl som uttömda av ultraljudssvetsade plasthöljen som låser ut den mest avsiktliga reparatören. Men i [Quinns] situationen fanns några plastproppar som gömde skruvarna som håller de två styckena i situationen tillsammans.

Efter att ha diagnostiserat att orsaken till den skadade sladden var en gnarly metall grommet, eliminerade hon gärningsmannen såväl som sökt en ersättningssladd. Det allra första materialet hon försökte var lite tandtråd men det var inte överraskande det varade bara med några spins. Nästa på vägen till reparation var ett shoelace som gjorde lite mycket bättre men också hamnade upp. Men upptäckten av någon fallskärmsladden gjorde tekniken i slutet såväl som nu är det bra som nytt om inte bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Snoozy slothSnoozy sloth

snoozy sloth cluling till dig och sover. Även om detta kan brus snabbt gjort, önskade tillverkaren att slothen verkligen simulerar andning med utandad andning för att lägga till realismen. För