AirPods nabbade 60% andel av riktigt trådlös hörlursmarknad under det sista 2018-kvartalet, säger att New Report

AirPods vanligtvis anses vara superpopulära av dem som använder dem och bor i Apple Bubble, men hur populära är de verkligen de verkligen ? Enligt en ny forskningsrapport för kontrapunkt är de ganska populära med en 60% av den riktigt trådlösa in-ear hörlurarmarknaden under det sista kvartalet 2018.

Enligt rapporten tros det att denna 60% -andel är särskilt enastående med tanke på att det fanns två huvudelement som arbetade mot AirPods. För det första fanns det en förbättrad tävling från olika andra hörlursproducenter i rymden. Trots detta visade AirPods fortfarande populära.

Den starka prestandan hos andra nivåer, som JLab och Qcy, […] hade en negativ inverkan på Apples marknadsandel.

Bortsett från Apples AirPods, innehöll bästsäljarlistan premiummodeller som prissätts cirka 150-200 US $. Jabra Elite Active 65T, Samsung Gear Iconx och Bose Soundsport Totally Free Featured var några av premiummodellerna i den 10 bästa listan. Emellertid gjorde flera modeller med låg till mitten av nivåer under 100 USD också sitt märke.

Det andra elementet att tänka på är det faktum att världen tycktes vänta på de uppdaterade AirPods. Rykten hade föreslagit att nya AirPods var i horisonten och att det kunde finnas nya funktioner inkommande, så det faktum att människor fortfarande plockade upp de första generationens enheter är något som inte borde ignoreras här.

Enligt Counterpoints rapport var USA den viktigaste marknaden för AirPods, med Asien och Stilla havet som följde noggrant.

Storleken på den globala marknaden för True Wireless Heaverables stod 12,5 miljoner enheter under fjärde kvartalet 2018, enligt resultaten från Counterpoint Research: s Heavables Market Tracker. Nordamerika var den största marknaden och stod för 24% av volymerna, följt noggrant av Asien och Stillahavsområdet exklusive Kina och Europa.

Apple har för att ha släppt en uppdaterad version av AirPods, inklusive ett nytt H1 -chip och ett trådlöst laddningsfall.

(Via: 9to5Mac)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: Apple släpper den slutliga versionen av MacOS 10.14.4, WatchOS 5.2, TVOS 12.2

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Apples genvägsapp uppdaterad med nya åtgärder för anteckningar, resedata, mer

Apple tillkännager sitt eget kreditrapportkort som kallas “Apple Card”, här är detaljerna

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post