Apple släpper officiellt nya säkerhets- och säkerhetslåsadaptertillbehör för Mac Pro

Det finns få datorer i denna värld som är mycket dyrare än en Mac Pro. Tja, hemdatorer åtminstone. Så det är ganska säkert att säga att de är ett mål med högt värde för tjuvar, varför du vill se till att varje försiktighetsåtgärd vidtas så att risken för att din stolthet och glädje lyfts av någon lättfingerad trickster. Fram till nu har det att göra just det fallet med att skapa ditt eget säkerhets- och säkerhetslås, eller välja att välja en av de dyra tredjepartstjänster som bara inte riktigt klipper senapen av någon anledning. Men nu har Apple din rygg.

Att kosta $ 49, som är en pittans jämfört med priset på enheten den är utvecklad för att skydda, är Apples nya “MAC Pro Safety and Security Lock Adapter.” Adaptern är utvecklad för att skydda den nya Mac Pro från att gå i gång och kommer att ansluta till Kensington eller liknande lås och har den extra fördelen att också hindra någon från att ta bort Mac Pro: s lock för en gander vid dess internaler. Om du har en Mac Pro och har något att binda det till, kommer du att vilja få en av dessa. Ett skrivbord eller särskilt tungt objekt skulle vara vår rekommendation, men vi är säkra på att du kan använda din fantasi här.

Mac Pro Safety and Security Lock Adapter låter dig använda en kompatibel Kensington eller liknande stil tredjepartslås (säljs separat) för att hålla din MAC Pro säker. Adaptern fästs utan verktyg och ändrar inte eller skadar MAC. Med ett kompatibelt låsanslutet säkrar MAC Pro -låsadaptern huset till höljet och undviker åtkomst till interna komponenter.

Den nya låsadaptern verkar ännu inte vara i några tegel- och murbruk, men det är tillgängligt att köpa online. Vi kan förvänta oss att lager kommer att träffa en Apple -butik nära dig före veckans slut, så om att beställa online inte passar dina behov, borde du kunna vandra in och hämta en tillräckligt snart.

Låset kommer att levereras inom 24 timmar (i skrivande stund), och som vi sa, om du har Apples dyra pro -skrivbord, rekommenderas det starkt att du investerar i en av dessa för att hålla saker på den säkrare sidan av staket.

Du kan få MAC Pro Säkerhets- och säkerhetslåsadapter härifrån.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post