Nedladdning: Android 8.1 Designer Preview 1 Beta Factory Images, OTA Released, Here’s What Is New

Du kan nu ladda ner Android 8.1 Designer Preview 1 Beta Factory Images, OTA Update for Pixel, Pixel 2 samt Nexus -enheter. här är detaljerna.

Google har redan sagt att Android 8.1 kommer att erbjudas för pixel såväl som Nexus -prylar under de kommande veckorna, liksom nu verksamheten har gjort den allra första designerförhandsgranskningen av programvaran som erbjuds för människor att ladda ner och prova . Du kommer säkert att kräva att ha en av de stödda prylarna i handen om du vill ge uppdateringen en virvel, men det är bäst nu om du vill ha det.

Det kommer att finnas två förhandsgranskningar av designer före den slutliga utgivningen av Android 8.1, med den allra första av dem i burk redan. Den andra, som kommer nästa månad, kommer att vara den nästan slutliga utgåvan med saker som API: er som redan är i deras slutliga specifika från och med denna preliminära beta-utgåva. Den andra förhandsgranskningen kommer att sätta de slutförda handen på plats före en offentlig utgåva länge i december, med AOSP såväl som OEM -versioner som blyerts in för att dyka upp före årets början.

Det finns ett antal nya API: er som dyker upp som en del av Android 8.1, varav många individer aldrig kommer att kräva att förstå om. En av de mycket mer attraktiva är ändå ett nytt Neural Networks API som syftar till att tillhandahålla hårdvara accelererad inlärning nu. Det finns en mängd API: er som är mycket mindre fascinerande klingande, men ingen fråga lika väsentlig för utvecklare, men bäst nu allt vi kräver att förstå är att utgivningen erbjuds att ladda ner. Vi har hört att det kan finnas ett eller två problem som blinkar fabriksbilden på de just nyligen släppta Pixel 2 samt Pixel 2 XL, så det kan vara värt att hänga avsluta om du äger en av dessa två smartphones.

Fabriksbilder för OPP5.170921.005 kan laddas ner nu, idealisk för alla som hellre inte vill vänta på OTA -uppdateringen för att omedelbart landa – när det kan vara. Men om det är OTA -uppdatering som du föredrar, liksom inte vill vänta på att lansera till din enhet, har vi också nedladdningslänkar för det.

Fabriksbilder av Android 8.1 är länkade nedan:

Nexus 5x fabriksbild

Nexus 6p fabriksbild

Pixel C fabriksbild

Pixelfabriksbild

Pixel XL fabriksbild

Pixel 2 fabriksbild

Pixel 2 xl fabriksbild

Och OTA -bilder kan laddas ner härifrån:

Nexus 5x ota

Nexus 6p Ota

Pixel c ota

Pixel OTA

Pixel XL OTA

Pixel 2 ota

Pixel 2 xl ota

Njut av att installera eller blinka samt mycket tur!

Du kanske också vill inspektera:

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh nu möjligt med UNIBAST 8.0 Release

Colossus repo i Kodi ner eller fungerar inte? Här är exakt hur man ställer in det på det bästa sättet

KODI 17.5.1 APK Ladda ner för Android kommer att reparera startproblem

Förfalskning eller falsk plats i iOS 11 iPhone [inget jailbreak krävs]

Inds iOS 11 IPA -nedladdning på iPhone [inget jailbreak krävs]

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och ställ in på iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post