Holograms med den nya Kinect

Xbox One är ute, tillsammans med en ny kinektsensor, liksom den här tiden runt om Microsoft inte slösade någon typ av tid vilket gör den här 3D Vision-sensorn som erbjuds för Windows. [Programmering4Fun] Fick hans händer på den nya Kinect V2-sensorn såväl som började arbeta på ett fångstsystem för att importera någonting till en online-miljö.

Vi har sett [programmering4fun] s arbete tidigare med en otroligt konstig samt originalbyggnad som vänder någon typ av skärm till en 3D-skärm med hjälp av en Kinect V1-sensor. Den här gången runt omkring, använder [programmering] bara en Kinect för att skärma ett 3D-objekt, han använder också en kinect för att fånga 3D-data.

[Programmering] Fångade sig själv att spela några ackord på en gitarr med den nya Kinect V2-sensorn. Detta sparades i en anpassad datastil som kan spelas upp i enhetsmotorn. Med hjälp av en Kinect V1 kan [programmering4fun] panorera såväl som lutning runt denna online-design bara genom att flytta huvudet.

Om det inte räcker, har [programmering] också inkluderat stöd för Oculus-riftet, vilket gör den enhetsbaserade online-kopian av sig själv till något han kan interagera med i ett videospel.

Såvitt vi kan berätta, utvecklas det först på Hackaday med den nya Kinect-sensorn. Vi frågade vad alla skulle slutföra med den här nya förbättrade hårdvaran, liksom från [Programmering] -demo, det verkar som om det fortfarande finns en hel del oexplored prospektiv med den nya Xbox One Spybox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post