6 skäl till varför du inte får ställa in iOS 11 idag

här är 6 enorma skäl till varför du inte får ställa in iOS 11 idag på din kompatibla iPhone, iPad eller iPod Touch -enhet.

Sitter du för närvarande på staketet om du måste uppgradera till iOS 11 eller inte? Har du hört fantastiska saker om Apples nya moderniserade version av iOS 11 och funderar på att trycka på knappen på nedladdningen? Håll avslutning samt inspektera några skäl till varför du kanske måste vänta lite innan du laddar ner.

Nej iOS 11 Jailbreak: Den här är verkligen självförklarande, men när iOS 11 är helt helt ny, finns det inget offentligt vänligt jailbreak, bundet, semi-bundet eller untethered, som erbjuds för prylar som kör iOS 11. Det finns faktiskt, det finns faktiskt det För närvarande har inget erbjudit offentligt tidigare iOS 10.2 ur ett jailbreak -perspektiv.

Du kan hålla dig à jour med iOS 11 Jailbreak -tillståndet här: Jailbreak iOS 11 på iPhone samt iPad [statusuppdatering].

Potential iOS 10.3.2/10.3.3 Jailbreak: Med iOS 11 ut, en jailbreak för iOS 10.3.2 samt 10.3.3 är en möjlighet nu förutsatt att Apple har lappat massor av jailbreak -sårbarheterna i iOS 11 som nu kan vara Används för offentliga iOS 10.3.3 Jailbreak. Håll inte andan för detta men iOS 10.3.x har mycket bättre möjlighet att se ett offentligt jailbreak, sedan säga, iOS 11.

För så mycket som datuminfo på iOS 10.3.x Jailbreak -status, inspektera här: Jailbreak iOS 10.3.3 / 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 för iPhone samt iPad [senaste skickuppdatering].

Ingen 32-bitars appkompatibilitet: Om du regelbundet använder och beror på appar som inte har uppdaterats på ganska lång tid kan det visa sig att de inte riktigt erbjuder en 64-bitars skiva i såväl binär som är som ett resultat som inte är kompatibelt med iOS 11. Om du för närvarande är på iOS 10 samt vill använda det inbyggda verktyget för att inspektera om dina mycket utnyttjade appar kommer att uppleva från denna brist på kompatibilitet, då Du kan göra det genom att gå till General> om> applikationer.

Launch Day Niggles: Den här är relativt självförklarande. Det kan ha förekommit en relativt lång beta-process med en rekordbrytande mängd frön före utsläpp som utfärdas, men det indikerar inte vad som kommer att gå smidigt. I själva verket, förutsatt exakt hur många människor troligen kommer att försöka ladda ner iOS 11, kommer det troligtvis att finnas en flaskhals eller minskad serverhastighet från Apple, så det kan verkligen vara ett problem att få det installerat på introduktionen.

Bugs: Det är normalt vanligt för företag som Apple att släppa iOS 11.0.1 nästan snabbt efter den preliminära 11.0 -utgåvan. Detta är eftersom det snabbt blir uppenbart att den preliminära introduktionen har gått till marknaden med buggar på plats, så en liten poänguppdatering utfärdas för att rätta till de mest kända. Ofta är det värt att vänta på den här versionen för att ta reda på innan du engagerar dig.

Om du reser: Detta är bara allmänna råd, men du får aldrig tänka på att uppdatera din gadget till en stor version av iOS när du reser och förlitar dig på den enda kommunikationspunkten. Uppdateringen kan snabbt gå fel och kan potentiellt lämna dig utan att få tillgång till samtal, texter eller till och med mobildata.

Kontrollera också: 7 skäl till varför du måste ställa in iOS 11 -uppdatering idag.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11 Ladda ner slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering släppt

iOS 11 Final Release Notes / Changelog: Alla ändringar på ett ställe

Ladda ner iOS 11 -länkar och ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 11 Kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -prylar [slutlista]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post