5 Action Launcher 3 -funktioner som du bör börja använda

En Android -smartphone är inte total utan en start. Även om systemskyttaren som OEM: erna skickar med sina smartphones är något bra, är en tredje parts startare vad du kräver om du vill ha en total såväl som mycket bättre Android-upplevelse.

Min tredjepartslaftare av alternativet är Action Launcher 3. Inte bara jag, men cirka 5 miljoner Android-individer använder denna fantastiska startare, liksom den med rätta förtjänar så eftersom det har stora erbjudanden av anmärkningsvärda funktioner som QuickDrawer, QuickPage, etc. Det gör att gadgeten är en bris.

Rekommenderas för dig: Hur man ställer in tredjepartsappar som systemappar på Android

Om du använder Action Launcher 3 finns det en möjlighet att du kanske har missat eller ignorerat några otroliga funktioner. Just här är några av dem som du kanske vill börja använda.

1. Hidda mappar/ omslag

En av mina mest utnyttjade funktion av action Launcher 3 – dolda mappar. Tja, inte för att jag har något att gömma sig på min enhet, det är bara att det ser renare ut än dina vanliga mappar, liksom om du är en rutinbesök för DroidViews så förstår du att jag är en sucker för minimalism och rent gränssnitt . Så vad är en dold mapp?

Missa inte: 4 anmärkningsvärda ikonpaket som du vill [#8]

En dold mapp visas som en appikon fungerar dock som en mapp. Den dolda mappen kommer att använda en appikon istället för den vanliga mappen look så bra som den ser ut som om du har en app på skärmen istället för en mapp. Tryck på mappen såväl som den öppnar appen som finns på den allra första platsen i mappen. Dra upp på den appikonen såväl som den öppnar mappen. Cool, eller hur?

För att producera en dold mapp öppnar du mappen, tryck på de tre vertikala punkterna längst ner till höger i mappen, samt välj “Make Cover”.

2. Dubbelkran för att låsa

Jag tror att Double Tap för att låsa såväl som Wake är en av de mest eleganta funktionerna på Android. Även om det är begränsat till specifika OEM har det funnits specifika lösningar. Med Action Launcher 3 kan du trycka på husskärmen två gånger för att låsa din enhet. Double Tap för att väcka är dock inte tillgängligt. För att låta Double Tap för att låsa funktionen, gå till appinställningar, tryck på genvägar, gå för att trycka på tomt utrymme, tryck på dubbelkran, samt välj Lock Gadget från de erbjudna alternativen.

3. Quickcuts

Quickcuts är fantastiska. De är precis som “appgenvägarna” från Android Nougat. Efter att ha länge trycker en app-appgenvägar avslöjar en pop-up med specifika genvägar som låter dig utföra snabba åtgärder. Till exempel, istället för att öppna Google Play Store, svepa rätt för att få tillgång till avsnittet “My Apps & Games” där du inspekterar för erbjudna uppdateringar, kan du bara trycka på Google Play Store -appen samt få en genväg som kommer Du öppnar appen direkt i avsnittet “My Apps & Games”.

Måste läsa: 2 metoder för att dölja bilder och videor på Android

Quickcuts gör exakt samma sak men istället för att länge trycka på en appikon, måste du svepa uppåt.

4. Föreslagna ikoner

Detta är en av de funktioner som jag anser att varje startare borde ha. Du kommer att upptäcka det användbart om du använder flera ikonpaket på exakt samma tid. Efter att ha länge trycker på en app-ikon kommer en meny att visas från botten med alla ikoner från olika ikonpaket från exakt samma app tillsammans med stockikonen. Det minskar ansträngningen att söka efter en specifik ikon i ikonpaketet eller använda flera ikonpaket för flera appar.

5. Mappar i QuickBar

QuickBar är en ersättning för Google Browse Bar -widgeten på husskärmen. Tja, det är lite mer anpassningsbart än Googles bläddringsfält. Det är till exempel färgglad. Du kan också lägga till appar i QuickBar. Men förstod du att du på samma sätt kan lägga till en mapp just där?

Läs också: Meddela mig – en meddelandesapp för dem som inte kommer ihåg saker

Här är exakt hur man gör det. Gå till appinställningar, tryck på QuickBar, tryck på den flytande åtgärdsknappen i det nedre högra hörnet, välj “Menugrupp” från de erbjudna alternativen, därefter, välj en ikon för gruppen. Du har effektivt producerat en mapp i QuickBar. För att lägga till appar i den här mappen, gå till QuickBar-inställningarna, tryck på de tre horisontella punkterna bredvid din nyligen producerade mapp, välj “Lägg till” från pop-up, samt välj den appen som behövs från applistan som visas som visas .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post