Ladda ner iOS 6.0.2 För iPhone 5 och iPad Tiny [Direct Links]

I sina ansträngningar för att fortsätta uppdatera och förbättra iOS har Apple just släppt iOS 6.0.2 exklusivt för iPhone 5 och iPad Mini. Till skillnad från andra tidigare versioner av 6: e iOS är den här skräddarsydd särskilt till den nya iPhone 5 och iPad Mini. Mycket mer detaljer efter pausen.

Apple tenderar att vara ganska omfattande när det gäller att stryka ut knäckarna inom sitt mobila operativsystem, och även om den här uppdateringen bara ser ut att vara mindre, påpekar ändringsloggen en viss fel när det gäller Wi-Fi.

Som vi såg igår med frisläppandet av iOS 6.1 Beta 4 till registrerade utvecklare, vill Apple inte att frågan om kartor ska lämna en fläck vid en annars framgångsrik utgåva, och med Jony Ive sagt att förbereda ett nytt (troligtvis revid) gränssnitt för iOS 7 och därefter ser det glitched navigationverktyget inte ut att ha fläckat iOS: s meritlista för mycket.

Det är något av en sällsynthet för Apple att släppa en iOS -uppdatering för bara en eller två enheter på sin programlista, men detta indikerar inte en isolerad incident. Wi-Fi-felet som anges i utgivningsnoterna verkar bara påverka iPhone 5 och iPad Mini, så om du är i ägande av någon av dessa två helt nya enheter, uppmuntras det att du uppdaterar ideal nu genom att gå över till inställningar -> Allmänt -> Programuppdatering på din respektive enhet.

Fullständig officiell ändringslogg är som följer:

iOS 6.0.2 Programvaruuppdatering

Den här uppdateringen består av förbättringar och bugfixar, inklusive:

• Fixar ett fel som kan påverka Wi-Fi

För information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, kolla in den här webbplatsen:

För resten av er förblir den aktuella versionen iOS 6.0.1 (Ladda ner iOS 6.0.1 härifrån), även om det med den fjärde betaen i iOS 6.1 har landat igår, förväntas det att slutanvändarutgåvan kommer att vara någonstans runt januari 2013.

Bland andra funktioner i iOS 6.1 kommer det att bli förbättringar av Siri på kompatibla enheter, en förbättring av hur Passbook handlar om boardingkort, och vissa är till och med att förbättra batteritiden över hela linjen.

Så snart det släpps kommer vi att ha det täckt här på Redmond Pie, så håll dig uppdaterad!

Officiella direktnedladdningslänkar för iOS 6.0.2 från Apple för alla varianter av iPhone 5 och iPad Tiny ges nedan:

iPhone 5 (A1428)

iPhone 5 (A1429)

iPad Tiny WiFi

iPad Tiny GSM

iPad Tiny CDMA

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post