Kontrollera telefonens ficklampa med strömbrytaren utan rot!

Dessa dagar är borta där människor använde faktiska ficklampor när de var i nöd. Nu kan varje smartphone med en LED -blixt göra det, med en enkel applikation som laddats ner från Google Play Store. Vissa prylar såväl som ROM som CyanogenMod har redan en förbelastad ficklampapplikation. Även om det finns många ficklampa -applikationer i Google Play Store, värmer de flesta vanligtvis din enhet och fungerar inte korrekt. Och det är en äkta smärta att introducera applikationen, såväl som sedan tryck på knappen för att tillåta ficklampan. I den här artikeln presenterar vi dig en genial applikation, vilket gör det enklare för individen att aktivera/inaktivera ficklampan på deras prylar – Power Bell -ficklampan.

Som namnet antyder använder applikationen din enhets faktiska hårdvaruströmknapp för att hantera ficklampan. Så det finns inget krav på att du ens låser upp din Android -enhet. Power Bell Ficklight har förmodligen det ljusaste fackljuset på en Android -gadget som vi hittills har sett. Applikationen tar inte så bra mycket tid att slå på ficklampan. Liksom alla typer av andra verktygsapplikationer har detta också specifika funktioner, liksom vi kommer in på detaljerna om det nu! Det finns både den betalda versionen, såväl som den gratis versionen av den tillgängliga applikationen, den betalda som erbjuds att köpa som en förlängning för själva ansökan. Vi kommer att utvärdera funktionerna i både den betalda versionen såväl som gratisversionen.

Gratisversion

Gratisversionen kan laddas direkt ner från Google Play Store. Även om det är gratis, erbjuder det fortfarande anständiga val för att anpassa den metod du vill hantera enhetens ficklampa. Anmärkningsvärda funktioner i gratisversionen är lika överens om:

Du kan börja ficklampan genom att bara trycka på strömbrytaren 3 gånger när skärmen är av. Observera att detta kan bero på enhetens prestanda också.

När du är aktiverad kan du inaktivera ficklampan genom att trycka på facklaikonen i själva applikationen.

Valet att omedelbart stänga av ficklampan efter en viss tid är tillgänglig, i situationen kommer du inte ihåg att stänga av det manuellt.

Valet för att förhindra att du slår på ficklampan när du är i fickan, eller i en påse är också tillgängligt om du någonsin av misstag trycker på strömbrytaren.

Vibrationskommentarer är möjlig att föreslå att ficklampan har aktiverats.

Valet att bara skaka din gadget medan skärmen är på, börjar ficklampan.

Om du inte beundrar power-knappfunktionen kan du alltid inaktivera den från inställningarna.

Få gratisversionen genom att klicka på länken nedan:
[GooglePlay URL = ””]

Dessa var alla anmärkningsvärda funktioner i gratisversionen. Låt oss nu titta på de extra funktionerna som en person kan få i den betalda versionen:

Betald version

Du kan få den betalda versionen av appen genom att knacka på Bit Shield -ikonen för applikationen. Den betalda versionen har fler förskottsval för enheten. Några av de anmärkningsvärda är:

Möjlighet att stänga av ficklampan med 3 strömbrytaren klickar nu för den betalda versionen. Det skulle vara lättare eftersom du inte skulle kräva att introducera applikationen för att stänga av den.

Skaka för att stoppa ficklampafunktionen erbjuds också för den betalda versionen.

Annonsen som visas i applikationen kommer att inaktiveras, vilket innebär att inga ytterligare frustrerande annonser.

Den betalda versionen erbjuds som ett tillägg i den fria versionen av själva applikationen.

Inte bara är funktionerna i denna applikation fantastiska, men användargränssnittet är en ren såväl som enkel att använda gränssnittet utan någon typ av komplexa alternativ. Så om du någonsin kräver lite fackla ljus när du är i mörkret, kom ihåg att ta din telefon ur fickan, liksom enkel tryck på strömbrytaren tre gånger!

Läs nästa
Bästa musikströmningstjänster 2019 – Slutlig uppdelning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post