2017 10,5-tums iPad Pro avbröts efter utgivningen av 2019 iPad Air 3

Med utgivningen av iPad Air och iPad Tiny tidigare i dag har Apple avbrutit en av sin iPad Pro-lineup. Den 10,5-tums iPad Pro är inte längre efter att ha släppts tillbaka i juni 2017.

Platsen för 10,5-tums iPad Pro har framgångsrikt tagits av den nya 10,5-tums iPad Air.

Den nya iPad Air har massor av de funktioner som iPad Pro hade, inklusive stöd för den första generationen Apple Pencil. Vissa saknas emellertid inklusive ljudinställningen med fyra högtalare och stöd för 120Hz-marknadsföring.

Avlägsnandet av 10,5-tums iPad Pro från försäljningen tar bort möjligheten till förvirring mellan den och iPad-luften, samtidigt som den effektiviserar iPad Pro-lineupen. IPad Pro består nu av de 11-tums och 12,9-tums 2018-modellerna, vilket indikerar den udda kombinationen av Face ID-utrustade iPad Pro-modeller och en Touch-ID-QUIPPAD ONE inte längre finns.

Efter lanseringen av 2018 iPad-proffsen höll Apple 10,5-tums modell runt till en prispunkt på 649 dollar, med ett lägre inträdespris för dem som ville ha något mycket kraftfullare. Men med den nya iPad Air med det ovannämnda stödet för Apple Pencil såväl som en kraftfull A12 CPU, var den äldre iPad Pro mindre av ett övertygande alternativ. Speciellt med tanke på $ 499 startpriset för den nya iPad Air.

Steget är mycket meningsfullt, och iPad Pro -sortimentet är absolut en som är mycket lättare att beskriva för människor idag än det var igår.

Apple tillkännagav en nyligen uppdaterad iPad Tiny tillsammans med iPad Air, där den högsta iPad också fick en ganska bra A12 -CPU tillsammans med Apple Pencil -stöd.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Beta 6 IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedgradering iOS 12.1.4 till iOS 12.1.1 Beta 3 för jailbreak [guide]

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Jailbreak iOS 12.1.4 med Lucas Webkit -exploit kan snart vara möjligt

Ladda ner iOS 12.1.4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering med Critical FaceTime Bug Patch

Bästa Galaxy S10 / S10+ / S10E-falllista: Här är måste-haves för skydd

Galaxy S10 / S10+ / S10e skärmskydd med härdat glas: Här är de bästa

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Snoozy slothSnoozy sloth

snoozy sloth cluling till dig och sover. Även om detta kan brus snabbt gjort, önskade tillverkaren att slothen verkligen simulerar andning med utandad andning för att lägga till realismen. För